E-kirja: Kasviprinttejä, ruostetta ja patinaa paperille

Kasviprinttejä, ruostetta ja patinaa paperille.

E-kirja (PDF-tiedostona)

Kohderyhmä: Jo aiemmin jonkin verran värjänneet, värjäyksen termistö täytyy olla ennalta tuttua ja luonnonvärjäyksen perusteista olla hiukan pohjatietoa.

Tämä tiedosto sisältää kattavan ohjeistuksen kuvioida paperia eri tavoin. Ohjeessa käydään läpi paperin purettaminen kasviprinttejä varten sekä tanniinien ja raudan käyttö apuna. Tiedosto sisältää lisäksi ohjeen ruoste- ja patinavärjäyksen tekemiseen paperille sekä näiden eri menetelmien yhdistämisen erilaisia taideprinttejä varten.


Oppaassa on reilu 20 sivua tekstiä ja esimerkkikuvia.

Tämä on sähköinen tiedosto, jonka latauslinkki lähtetetään tilauksen jälkeen sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Valitse tähän toimitus sähköpostitse (ilmainen), jos et osta samalla postitettavia tuotteita.

Tutustu hinnoitteluun! Tämä tuote on hinnoiteltu eri tavalla kuin muut tuotteet. Käytössä on liukuva hinnoittelu ja sinä voit valita hinnan oman elämäntilanteesi mukaan, tai sen mukaan mihin käyttöön tiedosto tulee.

Vaihtoehdot:

Alennettu hinta

Tämä on edullisin hinta, jonka haluan tarjota sinulle, jonka elämäntilanne on haastava eikä ylimääräistä rahaa juurikaan ole. Jos joudut tinkimään harrastuksistasi vain sen takia, ettei ole riittävästi rahaa, osta huoletta tämä. (Moni meistä on ollut joskus työtön, opiskelija, sairastunut tai velkaantunut, sen ei pitäisi kuitenkaan estää harrastamista.)

Perushinta
Tämä on sinulle, jolla on vakaat tulot, etkä joudu jatkuvasti valintojen eteen pienissä hankinnoissa, vaan voit tehdä hankintoja silloin kun niille tarve on.

Tukihinta ja kaupallisen käytön hinta
Tämä on sinulle, jolla on varaa antaa pieni pala omastasi siihen, että pystyn tarjoamaan tämän edullisemmin vähävaraisille. Tämän ostaminen myös auttaa ja tukee minua erilaisten uusien värjäysmetodien kokeilemiseen sekä uusin ohjeiden kirjoittamiseen. 
Tämä on myös sinulle, joka haluat käyttää materiaalia kaupalliseen tarkoitukseen / opetustarkoitukseen: kurssitukseen ja myytävien tuotteiden valmistukseen (sekä yrittäjät, ammattilaiset että harrastajat).


Kiitos! Toivottavasti tämä pieni opas papereiden kuviointiin on sinulle hyödyllinen!

Valitse variaatio:

Alkaen 12,00 €