E-kirja: Luonnonmukainen villan värjäys

Luonnonmukainen villan värjäys.

E-kirja (PDF-tiedostona)

Kohderyhmä: Jo aiemmin jonkin verran värjänneet, värjäyksen termistö täytyy olla ennalta tuttua ja luonnonvärjäyksen perusteista olla hiukan pohjatietoa.

Tämä tiedosto sisältää kattavan ohjeistuksen värjätä villaa ilman metallipuretteita, mahdollisimman luonnonmukaisesti. Ohjeessa kerrotaan mitä väriaineita voit käyttää, miten saat parhaat tulokset ja mitä luonnon apuaineita tarvitset kestävään tulokseen. Ohjeessa kerrotaan miten pystyt värjäämään käyttäen ainoastaan luonnosta kerättyjä tuotteita tai puutarhassa kasvatettuja tai vaihtoehtona näille myytäviä luonnonväriaineita. Oppaassa on perusohje ja erilaisia variaatioita eri apuaineille sekä esimerkkivärjäyksiä. Lisäksi tiedosto sisältää ohjeen pyttysinisen tekemiseen, ja värien modifiointiin parilla tapaa.

Tämä ohje on tarkoitettu villan värjäämiseen silloin kun sitä ei tarvitse juurikaan pestä, mutta haluaa hyvät valonkestot.

Oppaassa on nyt 31 sivua ja 18 eri kasvista värjäysnäytteet. Tämäkin tiedosto tulee jossain vaiheessa saamaan lisää tietoa ja värjäysnäytteitä, sekä valonkestotestien tulokset.


Tämä on sähköinen tiedosto, jonka latauslinkki lähtetetään tilauksen jälkeen sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Valitse tähän toimitus sähköpostitse (ilmainen), jos et osta samalla postitettavia tuotteita.

Tutustu hinnoitteluun! Tämä tuote on hinnoiteltu eri tavalla kuin muut tuotteet. Käytössä on liukuva hinnoittelu ja sinä voit valita hinnan oman elämäntilanteesi mukaan, tai sen mukaan mihin käyttöön tiedosto tulee.

Vaihtoehdot:

Alennettu hinta

Tämä on edullisin hinta, jonka haluan tarjota sinulle, jonka elämäntilanne on haastava eikä ylimääräistä rahaa juurikaan ole. Jos joudut tinkimään harrastuksistasi vain sen takia, ettei ole riittävästi rahaa, osta huoletta tämä. (Moni meistä on ollut joskus työtön, opiskelija, sairastunut tai velkaantunut, sen ei pitäisi kuitenkaan estää harrastamista.)

Perushinta
Tämä on sinulle, jolla on vakaat tulot, etkä joudu jatkuvasti valintojen eteen pienissä hankinnoissa, vaan voit tehdä hankintoja silloin kun niille tarve on.

Tukihinta ja kaupallisen käytön hinta
Tämä on sinulle, jolla on varaa antaa pieni pala omastasi siihen, että pystyn tarjoamaan tämän edullisemmin vähävaraisille. Tämän ostaminen myös auttaa ja tukee minua erilaisten uusien värjäysmetodien kokeilemiseen sekä uusin ohjeiden kirjoittamiseen. 
Tämä on myös sinulle, joka haluat käyttää materiaalia kaupalliseen tarkoitukseen / opetustarkoitukseen: kurssitukseen ja myytävien tuotteiden valmistukseen (sekä yrittäjät, ammattilaiset että harrastajat).


Kiitos! Toivottavasti tämä pieni opas luonnonmukaisesta villan värjäämisestä on sinulle hyödyllinen!

Valitse variaatio:

Alkaen 12,00 €