E-kirja: Selluloosakuitujen esikäsittely ja purettaminen versio 3.0

Selluloosakuitujen esikäsittely ja purettaminen ennen luonnonväreillä värjäystä.

E-kirja (PDF-tiedostona)

Kohderyhmä: Jo aiemmin jonkin verran värjänneet, värjäyksen termistö täytyy olla ennalta tuttua ja luonnonvärjäyksen perusteista olla hiukan pohjatietoa.

Tämä tiedosto sisältää kattavan ohjeistuksen kahteen eri tapaan purettaa selluloosakuituja niin, että värjäystuloksista tulee voimakkaita ja kestäviä. Toinen tapa on sisältää tanniinikäsittelyn ja toinen tapa on ilman tanniinikäsittelyä. Puretustavat on testattu ja ne ovat antaneet parhaat tulokset lukuisten eri puretustapojen / -variaatioiden testeistä eri lähteistä hankittujen reseptien pohjalta.

Ohjeissa on lueteltu värinlähteitä, millä mitäkin puretustapaa kannattaa käyttää. Nämä tiedot perustuvat kaikki omakohtaisiin kokemuksiin. Tiedosto tulee päivittymään kotimaisilla luonnonkasveilla ja viljellyillä värjäyskasveilla. Saat myös päivitetyn tiedoston käyttöösi kun se julkaistaan (uusin versio on julkaistu 12.2.2024).

Oppaassa on nyt 85 sivua tekstiä ja esimerkkikuvia. Se sisältää seikkaperäiset puretusohjeet sekä runsaasti yleistietoa selluloosakuitujen värjäämisestä, värien muokkaamisesta ja värjättyjen tekstiilien huollosta. Monenlaisia vinkkejä ja reseptejä. Kattavan tietopaketin tanniineista. Värjäysnäytteitä valonkestotesteineen.

Tämä on sähköinen tiedosto, jonka latauslinkki lähtetetään tilauksen jälkeen sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Valitse tähän toimitus sähköpostitse (ilmainen), jos et osta samalla postitettavia tuotteita.

Tutustu hinnoitteluun! Tämä tuote on hinnoiteltu eri tavalla kuin muut tuotteet. Käytössä on liukuva hinnoittelu ja sinä voit valita hinnan oman elämäntilanteesi mukaan, tai sen mukaan mihin käyttöön tiedosto tulee.

Vaihtoehdot:

Alennettu hinta

Tämä on edullisin hinta, jonka haluan tarjota sinulle, jonka elämäntilanne on haastava eikä ylimääräistä rahaa juurikaan ole. Jos joudut tinkimään harrastuksistasi vain sen takia, ettei ole riittävästi rahaa, osta huoletta tämä. (Moni meistä on ollut joskus työtön, opiskelija, sairastunut tai velkaantunut, sen ei pitäisi kuitenkaan estää harrastamista.)

Perushinta
Tämä on sinulle, jolla on vakaat tulot, etkä joudu jatkuvasti valintojen eteen pienissä hankinnoissa, vaan voit tehdä hankintoja silloin kun niille tarve on.

Tukihinta ja kaupallisen käytön hinta
Tämä on sinulle, jolla on varaa antaa pieni pala omastasi siihen, että pystyn tarjoamaan tämän edullisemmin vähävaraisille. Tämän ostaminen myös auttaa ja tukee minua erilaisten uusien värjäysmetodien kokeilemiseen sekä uusin ohjeiden kirjoittamiseen. 
Tämä on myös sinulle, joka haluat käyttää materiaalia kaupalliseen tarkoitukseen / opetustarkoitukseen: kurssitukseen ja myytävien tuotteiden valmistukseen (sekä yrittäjät, ammattilaiset että harrastajat).


Kiitos! Toivottavasti tämä pieni opas selluloosakuitujen maailmaan on sinulle hyödyllinen!

Valitse variaatio:

Alkaen 18,00 €