Värimataran ja kesäpäivänhatun taimisetit

Loppuunmyyty

Värimataran (Rubia tinctorum) eli krapin ja kesäpäivänhatun (Rudbeckia hirta) taimia pieni erä myynnissä setteinä!

Settivaihtoehdot:

  • 2 x värimataran taimi

  • 2 x värimataran taimi ja 1 kesäpäivänhatun taimi

Värimatarat ovat herkkiä katkeamaan, mutta kunhan juuret ovat kunnossa, se ei haittaa. Jos taimi katkeaa, se kyllä elpyy ja jatkaa kasvuaan. Näistä saattaa olla pakkausvaiheessa joistakin yksilöistä katkennut osa ja osa saattaa vaurioitua kuljetuksessa, mutta uskoisin kestävän postituksen hyvin. Pakkaan taimet niin, että pysyvät purkissa ja laitan vielä "kuvuksi" toisen tölkin puolikkaan.

Kesäpäivänhatut olivatkin talvehtineet itselläni kivasti, joten muutama ylimääräinen taimi joutaa myyntiin. Nämä ovat ihania mm. paperille printatessa (kurkkaa galleriasta eka kuva)! Näistäkin saattaa lehdet katkeilla helposti, mutta se ei haittaa, selviytyvät kyllä!

Nämä taimet on karaistu eli ovat olleet jo ulkona auringossa ja tuulessa, ja yöt ulkona (nyt on kyllä ollut lämpimiä öitä, mutta nämä eivät ole erityisen kylmänarkoja).

Taimet lähtevät pakettina postiin alkuviikosta jos tilaus on tehty alkuviikosta (su-ti), loppuviikosta tehty tilaus lähtee vasta seuraavan viikon alussa, jotta ei lojuisi postissa viikonlopun yli. Jos et pääse mahdollisimman pian noutamaan niitä postista niin voit sopia jonkin tietyn postitusajankohdan (postipaketit yleensä tulevat päivässä, joskus menee 2 päivää).


Sain laitettua vähän lisää myyntiin sellaisia jotka olivat katkenneet, mutta ne ovat lähteneet kasvattamaan uusia versoja niin hyvin, että ne on ihan ok! Voisi jopa olla parempi katkaista varsi niin haaroisi juuresta lisää.Valitse variaatio:

Alkaen 13,00 €