Tilausohjeita

Opistot, oppilaitokset, yhteisöt ja yritykset.

Jos haluatte tuotteet verkkolaskulla tai sähköpostilaskulla, niin tilaus täytyy tehdä sähköpostitse. Verkkokaupassa valittavana olevat laskuvaihtoehdot ovat vain kuluttaja-asiakkaille. (Tililtä tai kortilla maksaessa, voi tehdä tilauksen myös verkkokaupasta suoraan.)

Ilmoita sähköpostilla tilatessasi tuotteiden määrät sekä tarkat tiedot postitusosoitteesta. Postittaminen vaatii aina myös puhelinnumeron! Ilmoita myös laskutustiedot.

Ilmoitetut postitushinnat koskevat kuluttaja-asiakkaita. Jos tilaatte laskulla, tuotteet postitetaan pääasiassa perille tuotuna pakettina, jonka hinta on n. 10-15 € (+alv 24 %), paketin koosta riippuen. Pienet paketit postitetaan Postin pikkupakettina hintaan 4,76 € (+alv 24 %), joka jaetaan perusjakelussa. Postitushinnat veloitetaan toteutuneen mukaisesti. Pyydettäessä voidaan lähettää myös Postista tai pakettiautomaatista noudettavana pakettina, jolloin hinta on hiukan edullisempi kuin perilletoimitettuna. (Verkkokaupasta ostettaessa postitus kuluttajaehtojen mukaisesti, silloin myös ilmainen toimitus summan ylittäessä.)

Yrittäjät voivat tehdä tilauksen joko verkkokaupasta tai ennakkolaskulla sähköpostitse.

Varmistaaksesi tuotteiden saatavuuden, tee tilaus ajoissa! Verkkokauppavarastot eivät ole kovin suuret. Tukkumyyntiä ei ole, mutta suuremmissa erissä (uutteita) yritykset voivat pyytää tarjouksen erikseen.