PDF-tiedosto: Ekoprintti eli kasvipainanta

Ekoprintti eli kasvipainanta

Ohje edellyttää myös Selluloosakuidun esikäsittely ja purettaminen -ohjeen ostamista, tämä on jatko-osa sille.

Ohjetta on päivitetetty lähinnä sivunumeroiden osalta uutta puretusohjetta vastaavaksi (versio 1.3).

Ohje on selluloosakuiduille, mutta kahta ohjetta voi käyttää myös silkille. Muillekin kuiduille tästä saa hyviä vinkkejä.

Kohderyhmä: Jo aiemmin värjänneet, värjäyksen termistö täytyy olla ennalta tuttua ja luonnonvärjäyksen perusteista olla pohjatietoa. Ohje on vaativa, mutta seikkaperäinen, eli huolellisella ohjeiden lukemisella vähemmilläkin pohjatiedoilla onnistuu.

Tämä tiedosto sisältää kattavan ohjeistuksen kolmella eri tavalla hyödyntää luonnonkasveja ekoprintissä. Sekä näiden tapojen variaatioilla, eli siirtopeittojen avulla. Ohjeessa myös perehdytään luonnontanniineihin hiukan paremmin sekä annetaan vinkkejä minkä tyyppisiä kasveja kannattaa milläkin puretuspohjalla käyttää.

Jos päivitän tiedostoa uusilla tiedoilla, kuvilla tai teen korjauksia, saat myös päivitetyn tiedoston käyttöösi kun se julkaistaan.

Oppaassa on 30 sivua tekstiä ja esimerkkikuvia.

Tämä on sähköinen tiedosto, jonka latauslinkki lähtetetään tilauksen jälkeen sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Valitse tähän toimitus sähköpostitse (ilmainen), jos et osta samalla postitettavia tuotteita.

Tutustu hinnoitteluun! Tämä tuote on hinnoiteltu eri tavalla kuin muut tuotteet. Käytössä on liukuva hinnoittelu ja sinä voit valita hinnan oman elämäntilanteesi mukaan, tai sen mukaan mihin käyttöön tiedosto tulee.

Vaihtoehdot:

Alennettu hinta

Tämä on edullisin hinta, jonka haluan tarjota sinulle, jonka elämäntilanne on haastava eikä ylimääräistä rahaa juurikaan ole. Jos joudut tinkimään harrastuksistasi vain sen takia, ettei ole riittävästi rahaa, osta huoletta tämä. (Moni meistä on ollut joskus työtön, opiskelija, sairastunut tai velkaantunut, sen ei pitäisi kuitenkaan estää harrastamista.)

Perushinta
Tämä on sinulle, jolla on vakaat tulot, etkä joudu jatkuvasti valintojen eteen pienissä hankinnoissa, vaan voit tehdä hankintoja silloin kun niille tarve on.

Tukihinta ja kaupallisen käytön hinta
Tämä on sinulle, jolla on varaa antaa pieni pala omastasi siihen, että pystyn tarjoamaan tämän edullisemmin vähävaraisille. Tämän ostaminen myös auttaa ja tukee minua erilaisten uusien värjäysmetodien kokeilemiseen sekä uusin ohjeiden kirjoittamiseen. 
Tämä on myös sinulle, joka haluat käyttää materiaalia kaupalliseen tarkoitukseen / opetustarkoitukseen: kurssitukseen ja myytävien tuotteiden valmistukseen (sekä yrittäjät, ammattilaiset että harrastajat).

(Kurssinpitäjän hinta tulostusmahdollisuudella 
Tähän en lisännyt tätä vaihtoehtoa, koska tässä on aika paljon sivuja tulostettavaksi, mutta jos pidät kursseja ja haluat tulostaa tämän oppimateriaaliksi oppilaillesi, pyydä tarjous erikseen.)


Kiitos! Toivottavasti tämä inspiroi sinua ja saat tästä hyödyllisiä neuvoja!


Valitse variaatio:

Alkaen 18,00 €